Itt a nyáár! :)

 2012.06.17. 19:06

Most mindenki nagyon boldog :) Itt a nyár, ami számomra is sokat jelent, hiszen ez a legjobb dolog az évben.. buli, barátok, szerelmek, utazás, nyaralás és minden egyéb amit az ember imád. 20 évesen én is a legjobban ezt várom, hiszen nagyon jó dolog találkozni a rég nem látott barátaimmal, szórakozni és miegymás. Ilyenkor a legjobb a levegőn lenni. 

Most pár idézettel és zenével kívánok Nektek nagyon nagyon szép nyarat, alakuljon minden úgy ahogy szeretnétek. :) 

"Az ÉLET lényege:
- Nem a múlton keseregni, hanem a
jövőben bízni;
- Megbocsátani, továbbmenni;
- A régit elengedni, az újat újra szeretni;
- Nem megbosszulni másokon, hanem
mással újra kezdeni;
- Nem megöregedni, hanem fiatalosan
 tovább élni."

 

"A tánc a mi drogunk: egy olyan valami, ami felszabadít, amiben valóban azok lehetünk akik, ahol nincsenek szabályok, ahol nem érdekel semmi. De ha nem táncolhatunk, elvonási tüneteink lesznek, és úgy érzzük, hogy táncolnunk kell! Minél régebb óta táncolunk, annál többet és többet kell, e nélkül már nincs: Élet .. A tánc az önkifejezés, a szárnyalás: maga az ÉLET " 

 

"Nem az az igazi barát, aki mindig puszival köszön, aki mindig azt mondja hogy te vagy a legjobb barátja, aki lájkolja képed, aki ha sírsz: jaj mi a baj, nekem elmondhatod. Majd másnapra mindenki arról beszél. Hanem vedd észre egyszer hogy aki csendben mindig meghallgat, melletted áll jóban-rosszban, nem puszilgat éjjel nappal csak épp mikor szülinapod van, akinek sokszor többet jelent az, hogy te jobban érezd magad mint ő maga, aki képes elkísérni olyan helyre ahova soha be sem tenné a lábát, de miattad megteszi!"

A végére pedig a jelenlegi egyik kedvenc számomat hoztam Nektek :)

 

 

Címkék: summer

A bejegyzés trackback címe:

https://believeinyourdreams.blog.hu/api/trackback/id/tr154594384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása